Rea på alla Fröer - Köp 3 betala för 2!
Fri frakt från 299 kr | Snabba leveranser direkt till din brevlåda | 100% nöjd kundgaranti!

Odla med Planty

Vad kan jag så i december?

Mörka kalla december eller varför inte en månad att planera...

Om fröer, förvaring av fröer och att ta egna fröer i odlingen

Människan har sannolikt sedan den redan yngre stenåldern för mer 10...

Odla Rosenskära från Frö - En inspirerande guide

Rosenskära är en av de mest älskade blommorna i trädgården, och det är inte svårt att förstå varför. Deras vackra färger och stiliga utseende förgyller trädgården och ger den en härlig atmosfär. Att odla rosenskära från frö är en utmaning som kräver lite tid och tålamod, men resultatet är väl värt det.

Odla Luktärter från Frö: Tips och Råd för Att Skapa En Vacker Trädgård Fylld med Doftande Blommor

Luktärter, även kända som blommande ärtor, är vackra höstblommor som sprider en underbar doft. Att odla luktärter från frö är ett fantastiskt sätt att skapa en vacker trädgård eller en balkong fylld med doftande blommor. I detta avsnitt kommer vi att ge dig tips och råd för att hjälpa dig att lyckas med att odla luktärter och inspirera dig med naturens underverk. Gör dig redo att utforska växternas förtrollning och upptäcka den terapeutiska effekten av växtlighet.

Solen i Trädgården: Ett Djupdyk i Solrosornas Värld

Solrosor, med sina majestätiska blommor som följer solen, är en fascination som sträcker sig genom historien. Ursprungligen från Nordamerika, har solrosen rest genom tiden och blivit en älskad växt över hela världen. Den symboliserar glädje, tillväxt och positivitet.

Odla Pumpor Hemma: En Guide till Pumpaframgång

Välkommen till vår guide om att odla pumpor hemma! Pumpor är inte bara en symbol för hösten då de ofta används som dekorationer utan också en kulinarisk mångsidig grönsak som passar bra för lagring. Pumpa är relativt enkelt att odla och de växer snabbt till sig och kan bli väldigt stora beroende på vilken sort du väljer.

Krydda vardagen med en egen Örtträdgård

Att odla kryddväxter från frö ger inte bara möjlighet till färska smakförhöjare i matlagningen, det ger dig också kontroll över din örtförsörjning. Under antiken ansågs örter vara ovärderliga. De användes för sina medicinska egenskaper, smakrika tillägg till mat och för att skapa doftande oljor.

Odla med Barn: Skapa Ett Roligt Äventyr i Trädgården

Att odla tillsammans med barn är inte bara ett sätt att introducera dem till naturen, utan också ett underbart sätt att skapa starka familjeband och inspirera en kärlek till odling. Med händerna i jorden och skratt i luften blir trädgården en spännande plats för upptäckter och lärande. Här är några tips för att komma igång med odling tillsammans med dina små och några färgglada frösorter som barnen kommer älska.

Pumpor: Upptäck 10 Fascinerande Insikter om Denna Mångsidiga Grönsak

Pumpor är inte bara populära under hösten som dekorationer och i matlagning, de har också en fascinerande historia och är fulla av intressanta fakta. Här är några spännande fakta om pumpor.

Spännande fakta om Tomater

Utforska tomatens fascinerande historia och dess avgörande roll i matlagningen världen över. Ursprungligen härstammande från Sydamerika, har tomaten varit en central grönsak i mänsklig kost i över 3 000 år. Tomater är rika på antioxidanter, inklusive C-vitamin och vitamin E, som bidrar till att bekämpa fria radikaler i kroppen och främja en hälsosam cellåterbildning.

Hydroponisk odling – Effektiv och Hållbar Växtodling utan Jord

Hydroponisk odling är en banbrytande metod för att odla växter utan traditionell jord. Istället utnyttjas en näringsrik vattenlösning som är rik på essentiella mineraler och näringsämnen som växter behöver för optimal tillväxt. Det är ett perfekt sätt att odla inomhus oavsett tid på året, det som behövs är vatten, näring och ljus.

Lyckas med Chiliodlingen - Våra hetaste Tips

Att välja rätt chilisort är avgörande för att lyckas med din odling och få de smaker och hetta du föredrar. Här har vi samlat våra hetaste tips och tricks för att du ska lyckas med din chiliodling.

Om

Vill du lära dig mer om växter, odling och trädgård har du kommit rätt. Här samlar vi tips och tricks för att göra din odling enklare och roligare.