Rea på alla Fröer - Köp 3 betala för 2!
Fri frakt från 299 kr | Snabba leveranser direkt till din brevlåda | 100% nöjd kundgaranti!

Odla med Planty filtrera Trädgård

Solen i Trädgården: Ett Djupdyk i Solrosornas Värld

Solrosor, med sina majestätiska blommor som följer solen, är en fascination som sträcker sig genom historien. Ursprungligen från Nordamerika, har solrosen rest genom tiden och blivit en älskad växt över hela världen. Den symboliserar glädje, tillväxt och positivitet.

Odla Pumpor Hemma: En Guide till Pumpaframgång

Välkommen till vår guide om att odla pumpor hemma! Pumpor är inte bara en symbol för hösten då de ofta används som dekorationer utan också en kulinarisk mångsidig grönsak som passar bra för lagring. Pumpa är relativt enkelt att odla och de växer snabbt till sig och kan bli väldigt stora beroende på vilken sort du väljer.

Krydda vardagen med en egen Örtträdgård

Att odla kryddväxter från frö ger inte bara möjlighet till färska smakförhöjare i matlagningen, det ger dig också kontroll över din örtförsörjning. Under antiken ansågs örter vara ovärderliga. De användes för sina medicinska egenskaper, smakrika tillägg till mat och för att skapa doftande oljor.

Odla med Barn: Skapa Ett Roligt Äventyr i Trädgården

Att odla tillsammans med barn är inte bara ett sätt att introducera dem till naturen, utan också ett underbart sätt att skapa starka familjeband och inspirera en kärlek till odling. Med händerna i jorden och skratt i luften blir trädgården en spännande plats för upptäckter och lärande. Här är några tips för att komma igång med odling tillsammans med dina små och några färgglada frösorter som barnen kommer älska.

Pumpor: Upptäck 10 Fascinerande Insikter om Denna Mångsidiga Grönsak

Pumpor är inte bara populära under hösten som dekorationer och i matlagning, de har också en fascinerande historia och är fulla av intressanta fakta. Här är några spännande fakta om pumpor.

Hur lockar jag pollinatörer till trädgården?

Att locka fler pollinatörer som humlor, bin och fjärilas är inte bara bra för miljön och en viktig del i ekosystemet, det är även en förutsättning för fruktsättning och blomning i din trädgård. Pollinatörer skiljer sig åt och vissa söker enbart pollen och nektar hos specifika växtsorter medan andra söker sig till många olika arter.

Om

Vill du lära dig mer om växter, odling och trädgård har du kommit rätt. Här samlar vi tips och tricks för att göra din odling enklare och roligare.